Zorana-Pejcic

Reč Predsednika Izvršnog odbora

Dunav Re a.d.o je 18.maja 2017. godine obeležio jubilarnih  četrdeset godina rada i organizovao skup na kome je prisustvovalo preko 200 zvanica iz industrije osiguranja i reosiguranja, iz preko 20 zemalja. U veličanstvenom abmijentu Kalemegdanske tvrđave, u spoju tradicije i savremenih trendova, prezentovali smo naše Društvo koje je danas poznato po profesionalizmu, uvažavanju svojih klijenta, konstantnoj edukaciji zaposlenih ali i stabilnom pozicijom na tržištu.

Prvi put na ovim prostorima je organizovan skup ovih dimenzija koji  će ostati zabeležen kao jedinstvena prilika na kojoj su se okupili predstavnici najvećih evropskih kompanija, zajedno sa lokalnim učesnicima u poslovima osiguranja i reosiguranja. Proslava jubileja poslovanja Dunava Re je veličinom dogadjaja svrstana u sam vrh svetskih skupova industrije i pokazala da je Dunav Re prepoznatljiv i cenjen brend.

Društvo Dunav Re je četrdeset  godina poslovanja provelo gradeći veru  u sebe, svoje sposobnosti, koje su zasnovane na poverenju, profesionalizmu, iskrenosti i dobroj nameri, uz podršku svojih partnera i zajedničke napore, koji su doneli zadovoljstvo uspešnog poslovanja. Postignuti rezultati u 2016.godini takođe govore u prilog tome, obzirom da je Društvao ostvarilo dobit od 207 miliona dinara.

Uverena sam da Dunav Re danas ima jedan dobar i jak tim za budućnost. U godinama koje su pred nama očekujem dalji uspeh i još bolje rezultate.

Predsednik Izvršnog odbora

Zorana Pejčić